Category: Red Star Apple
Produkty> Čerstvé jablko> Red Star Apple> Zrelé a šťavnaté červené hviezdy Apple
Zrelé a šťavnaté červené hviezdy Apple

Zrelé a šťavnaté červené hviezdy Apple

Get Latest Price
    Share:
    • Min. objednať: 1 Kilogram
    popis
    Atribúty produktu

    TraitsFresh

    SpeciesApple

    ColourRed

    Balenie a dodávka
    Predajné jednotky: Kilogram
    Spoločnosť Video
    CE41BB466B876F20F21B054F052A19C8
    00:28
    Popis produktu
    Red Star Apple je veľmi populárne ovocie, jeho mäso je plné a šťavnaté, čerstvé a sladké vkus, ktoré ľudia hlboko milujú. Vzhľad tohto jablka ukazuje jasne červenú farbu, povrch je hladký a jasný, čo ľuďom dáva atraktívny pocit. Telo jabĺk červenej hviezdy je svieže a jemné, bohaté na šťavu a je veľmi osviežujúce jesť svoju sladkosť je mierna, nie príliš sladká a nie príliš kyslá, nech je jedenie po dochute Na ovocnú šťavu a džem sú veľmi chutné a chutné jablká červenej hviezdy sú bohaté na vitamíny a minerály, čo je veľmi prospešné pre ľudské zdravie. Obsahuje bohatý vitamín C, pomáha zvyšovať imunitu, predchádzať prechladnutiu a iným chorobám súčasne. Red Star Apple je tiež bohatá na vlákninu, čo pomáha podporovať trávenie a udržiavať zdravie čreva. Pokiaľ ide o varenie, Apple Red Star Apple je tiež veľmi všestranným ovocím. Môže sa použiť na výrobu rôznych dezertov, ako je napríklad jablkový koláč a jablkový rozpad, a môže sa tiež použiť na porovnanie šalátov alebo dusených dusených farieb na pridanie textúry a výživy, či už jesť samostatne alebo s inými prísadami, jablká červenej hviezdy môžu pridať chuť do potravín
    1306945797207

    Okrem tohoto Red Star Apple , máme tiež jablko Huaniu, Gala Apple, Red Fuji Apple, Golden Delicious Apple a Qinguan Apple. Vitajte v kúpe!

    Contact Us Now
    Enter your inquiry details, We will reply you in 24 hours.
    Please fill in the information
    * Please fill in your e-mail
    * Please fill in the content
    Category: Red Star Apple
    Produkty> Čerstvé jablko> Red Star Apple> Zrelé a šťavnaté červené hviezdy Apple
    Odoslať dotaz
    *
    *

    Budeme vás okamžite kontaktovať

    Vyplňte viac informácií, ktoré sa s vami môžu rýchlejšie spojiť

    Vyhlásenie o ochrane osobných údajov: Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležité. Naša spoločnosť sľubuje, že vaše osobné informácie zverejní akýmkoľvek expanziou bez vašich výslovných povolení.

    odoslať